Nieuws uit Zaandam

Hier wat nieuws uit het Zaanse land, na mijn verhuizing heb ik het op schaakgebied wat rustig aan gedaan en heb mij meer gericht op mijn nieuwe omgeving en het vernieuwen van oude vriendschappen. Ik kan nu wel zeggen dat we weer volledig zijn geïntegreerd en het lijkt of we hier nooit zijn weggeweest.

Na wat wikken en wegen ben ik het nieuwe seizoen gestart bij mijn 1e schaakvereniging “Kijk Uit” in IJmuiden, onze start was een goede en wij versloegen ondanks enigszins gehandicapt door wat afwezigen de Waagtoren 3 met 5-3, hopelijk kunnen wij deze lijn door trekken en eindigen in de top en wellicht promoveren naar de promotieklasse.

Ik ben blij te lezen op de site dat Degoschalm dit seizoen weer met 2 teams van start is gegaan, waardoor iedereen de kans krijgt tegen “verse” tegenstanders te kunnen spelen. Ik wens dan ook iedereen vanuit Zaandam een geweldig seizoen met veel leuke en spannende partijen!

Groetjes, Lourens van Veelen

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.